Fotograf Nunta Sorin Careba

Servicii

Fotografie de nunta

Fotograf de nunta din Bucuresti, disponibil pentru deplasari in orice oras din tara sau strainatate. Pachetele de nunta cuprind servicii de fotografiere a intregului eveniment (pregatiri, cununie civila, cununie religioasa, sedinta foto in ziua nuntii, restaurant) si de editare a fotografiilor. Acestea se predau in format digital si/sau printat, in functie de pachetul ales.. Exista si posibilitatea de a opta pentru o sedinta foto de logodna , sedinta foto save the date sau sedinta foto trash the dress (dupa nunta).

Mire si mireasa la nunta vintage in Bucuresti | Fotograf nunta Sorin Careba

 

 

Sedinta foto Trash The Dress

Sedintele foto de tip Trash The Dress, au loc dupa eveniment, la data stabilita de miri impreuna cu fotograful. De multe ori, datorita locatiei si decorului, fotografiile se transforma in fotografii artistice de cuplu. Si, pentru ca dispar emotiile din ziua nuntii dar si presiunea timpului, fotograful se poate concentra mai mult pe detalii , trasaturi si nuante. Este o buna ocazie de a construi impreuna un album foto deosebit, care sa va ramana amintire. Iar fosta mireasa, are ocazia de a mai imbraca, inca o data, rochia alba.

!!!! Cei care doresc o locatie mai speciala pentru sedinta foto, pot imbina voiajul de nunta cu o sedinta Trash The Dress. In felul acesta, veti ramane cu o amintire a nuntii, dar si a vacantei de dupa, intr-o serie unica de fotografii

Trash the dress in Romania

 

*Pentru sedinte foto organizate in afara orasului Bucuresti, la pretul pachetului se adauga costul transportului si al cazarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>