Fotograf Nunta Sorin Careba

Despre

PICTURE YOUR LIFE!

Pentru mine fotografia este o forma de a trai clipa. Privilegiul pe care ti-l ofera aceasta ocupatie este acela de a fi martorul unor momente cu o incarcatura speciala.  Mai mult decat atat, de a transforma acea microsecunda in care aparatul surprinde o imagine intr-un timp care s-a oprit in loc. 
Nu mai stiu daca a fost o zi anume in care m-am gandit ”eu voi deveni fotograf profesionist”. Stiu insa ca fascinatia pentru oameni si imagine a fost o constanta in viata mea si am stiut ca trebuie sa fac ceva cu acest lucru. 
Asa am strans 5 ani de experienta ca fotograf de nunta. In acesti 5 ani am avut ocazia de a fotografia nu numai nunti, ci si alte evenimente speciale. Astfel, am reusit sa adun in portofoliul profesional fotografii de logodna, botez, aniversare, trash the dress , portrete…
 
De aceea, le multumesc tuturor celor care mi-au oferit placerea de a le fi alaturi in momentele atat de importante pentru ei. 
Imi place sa cred ca, prin munca mea, am devenit un fel de povestitor al vietii lor. 
 
Sorin Careba fotograf de nunta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>